Макаруни – 6 рецептів, як приготувати смачні італійські тістечка в домашніх умовах

Лимонний десерт

Для крему:

  • 1 лимонний плід;
  • 1 лайм;
  • 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю;
  • 80 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 100 г м’якого масла.

Опис приготування:

  • Цитрусові гарненько обполіскуємо, очищаємо від цедри. З м’якоті готуємо свіжий сік.
  • В одній мисці з’єднуємо крохмаль з цукром і розвести соком. Ретельно розмішуємо, щоб сухі компоненти гарненько ввібрали вологу.
  • Ставимо на водяну баню і прогріваємо, щоб у заготівлі розчинився цукор.
  • Вбиваємо яйця по черзі, збиваючи вінчиком масу, не знімаючи з плити. Розмішуємо ще кілька хвилин і викладаємо масло.
  • Масу знімаємо з вогню і швидко опрацьовуємо міксером. Потім даємо охолонути, затягуємо плівкою і охолоджуємо в холодильнику протягом кількох годин.
Дивіться також:  Швидкий пиріг на кефірі – 10 простих і смачних рецептів на швидку руку
Прокрутка до верху