Риба, смажена з рум’яною скоринкою
З ряду більше поживних страв варто виділити смажену макрель. Таке ласощі не залишить байдужим нікого. Ще в процесі приготування рідні неодноразово навідаються на кухню дізнатися, що ж таке ароматне готується на вечерю.
Список необхідних продуктів такий:
- полукилограммовое філе макрелі;
- одне яйце;
- панірувальні сухарі – 1 ч. ложка;
- майонез – 1 ст. ложка;
- маргарин – 1 ст. ложка;
- пів-лимона;
- зелень за смаком;
- одна щіпка солі.
Очищену і підготовлену рибу можна розділити на порції або ж смажити цілком.
Приготування складається з двох етапів.
- Спочатку тушку опускаємо у збите яйце, потім в панірувальні сухарі і смажимо на маргарині. Вогонь краще зробити середній, щоб страва не згоріло і не залишилося сирим всередині.
- Тим часом приступаємо до соусу. Для цього в окремому посуді змішуємо майонез, сік лимона, зелень і сіль. Ще кілька часточок лимона можна використовувати в якості прикраси.