Манна каша – 6 рецептів як манку варити смачно!

Як приготувати на молоці та воді?

Щоб перетворити таку кашку в самий справжній десерт, до неї варто додати свіжу або заморожену полуницю. Її береться півкіло. Інші інгредієнти: півлітра жирного молока і фільтрованої води, 180 г цукрового піску (можна брати коричневий).

  • Крупа засипається у вже киплячу рідину. Спочатку маса залишається на повільному вогні 3-4 хвилини. При цьому не припиняється помішування.
  • Потім ємність щільно накривається кришкою, газ вимикається. Каша буде настоюватися до потрібної консистенції.
  • Цукровий пісок розтирається зі свіжими або розмороженими ягодами. Найпростіше збити масу за допомогою спеціальної насадки блендера.
  • Вже готова каша, розкладена по порційних тарілках, поливається полуничної солодкої сумішшю.
  • Подається ласощі теплим.

    Дивіться також:  Картопля по-селянськи в мультиварці – 6 рецептів приготування
    Прокрутка до верху