Як приготувати на молоці та воді?
Щоб перетворити таку кашку в самий справжній десерт, до неї варто додати свіжу або заморожену полуницю. Її береться півкіло. Інші інгредієнти: півлітра жирного молока і фільтрованої води, 180 г цукрового піску (можна брати коричневий).

Крупа засипається у вже киплячу рідину. Спочатку маса залишається на повільному вогні 3-4 хвилини. При цьому не припиняється помішування.
Потім ємність щільно накривається кришкою, газ вимикається. Каша буде настоюватися до потрібної консистенції.
Цукровий пісок розтирається зі свіжими або розмороженими ягодами. Найпростіше збити масу за допомогою спеціальної насадки блендера.
Вже готова каша, розкладена по порційних тарілках, поливається полуничної солодкої сумішшю.
Подається ласощі теплим.