Манти – 10 рецептів приготування смачних мантів в домашніх умовах

Як правильно і швидко ліпити манти?

Щоб максимально прискорити процес приготування обговорюваного страви, потрібно знати, як ліпити манти.

  • З тіста зробити ковбаску і її порізати на невеликі шматочки.
  • Кожен з них треба розкачати, наповнити начинкою і скріпити краї паралельно, спочатку з одного боку, а потім з іншого.
  • Потім з’єднуються між собою бічні частини і дуже добре притискаються руками.

Скільки варити манти на пару?

Час приготування мант на пару становить у середньому 40-50 хвилин, але воно залежить від того, в чому саме відбувається процес і яка начинка.

  • У мантоварке з м’ясною начинкою страва буде готове через 45 хвилин. А якщо всередині заготовок картоплю або гарбуз, то буде достатньо 30 хвилин.
  • При готуванні в мультиварці може знадобитися близько 50 хвилин для м’яса і 30 хвилин для овочів.
  • У пароварці м’ясні манти будуть готові через годину, а овочеві трохи швидше – через 40 хвилин.
Дивіться також:  Плов зі свинини – 10 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху