Манти з картоплею – 8 рецептів приготування

Як зробити з салом

Спосіб приготування такої начинки трохи відрізняється від інших.

Нам знадобиться:

  • 1 яйце;
  • 1 кг картоплі;
  • 200 г курдючного сала;
  • перець;
  • зіра;
  • сіль.

Займемося спочатку картоплею. Її промиваємо під краном і чистимо шкірку. Подрібнюємо, скориставшись великою теркою. Переміщаємо масу в друшляк і проливаємо крутим окропом. Ця процедура виключить почорніння, а також перетворення начинки в пюре.

Сало і цибулю нарізаємо гострим ножем, надаючи форму кубиків. Насипаємо сіль і перець, розбиваємо яйце і руками ретельно все змішуємо.

Не соліть картоплю заздалегідь. Якщо манти будуть ліпитися пізніше, вона дасть багато соку.

Прийшов час до виготовлення великих «пельменів».

Дивіться також:  Суфле з яловичини – 6 покрокових рецептів дієтичних
Прокрутка до верху