Як зробити з салом
Спосіб приготування такої начинки трохи відрізняється від інших.
Нам знадобиться:
- 1 яйце;
- 1 кг картоплі;
- 200 г курдючного сала;
- перець;
- зіра;
- сіль.
Займемося спочатку картоплею. Її промиваємо під краном і чистимо шкірку. Подрібнюємо, скориставшись великою теркою. Переміщаємо масу в друшляк і проливаємо крутим окропом. Ця процедура виключить почорніння, а також перетворення начинки в пюре.
Сало і цибулю нарізаємо гострим ножем, надаючи форму кубиків. Насипаємо сіль і перець, розбиваємо яйце і руками ретельно все змішуємо.
Не соліть картоплю заздалегідь. Якщо манти будуть ліпитися пізніше, вона дасть багато соку.
Прийшов час до виготовлення великих «пельменів».