Манти на пару в мультиварці
Манти на пару в мультиварці можна запросто приготувати абсолютно з будь-якою начинкою, яка вам подобається, ми покажемо на прикладі поєднання свинини та цибулі. А для прискорення процесу та власної зручності візьмемо готове пельменне тісто, на смак це не вплине.
Час приготування – 1 год. 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 3.
Інгредієнти:
- Пельменне тісто – 0,5 порції
- Фарш свинячий – 250 гр.
- Вода – 50 мл.
- Гарбуз – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продуктовий набір.
Крок 2. Цибулю пробиваємо в блендері, гарбуз рубаємо кубиком – викладаємо до фаршу.
Крок 3. Солимо, перчимо і вимішуємо, підливаючи воду.
Крок 4. Тісто скочуємо в ковбаску і розрізаємо на сегменти, розкочуємо в тонкі кола та викладаємо фарш.
Крок 5. Скріплюємо краї тіста, як показано на фото.
Крок 6. Отримані кути з’єднуємо згладжуючи в коло.
Крок 7. Перекладаємо заготовки на піддон мультиварки (за бажанням змащуємо олією).
Крок 8. У чашу вливаємо воду і на півгодини вмикаємо режим «суп/кип’ятіння».
Крок 9. Перед подачею рекомендується змастити вершковим маслом манти і поперчити. Смачного!