Манти – 10 рецептів приготування соковитих мантів з фаршем та цибулею

Манти на пару в мультиварці

Манти на пару в мультиварці можна запросто приготувати абсолютно з будь-якою начинкою, яка вам подобається, ми покажемо на прикладі поєднання свинини та цибулі. А для прискорення процесу та власної зручності візьмемо готове пельменне тісто, на смак це не вплине.

Час приготування – 1 год. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Пельменне тісто – 0,5 порції
  • Фарш свинячий – 250 гр.
  • Вода – 50 мл.
  • Гарбуз – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продуктовий набір.

Крок 2. Цибулю пробиваємо в блендері, гарбуз рубаємо кубиком – викладаємо до фаршу.

Крок 3. Солимо, перчимо і вимішуємо, підливаючи воду.

Крок 4. Тісто скочуємо в ковбаску і розрізаємо на сегменти, розкочуємо в тонкі кола та викладаємо фарш.

Крок 5. Скріплюємо краї тіста, як показано на фото.

Крок 6. Отримані кути з’єднуємо згладжуючи в коло.

Крок 7. Перекладаємо заготовки на піддон мультиварки (за бажанням змащуємо олією).

Крок 8. У чашу вливаємо воду і на півгодини вмикаємо режим «суп/кип’ятіння».

Крок 9. Перед подачею рекомендується змастити вершковим маслом манти і поперчити. Смачного!

Дивіться також:  Риба під маринадом з моркви і цибулі – 6 рецептів приготування в духовці і мультиварці