Маринад для баранини – 7 найбільш смачних рецептів

Готуємо з оцтом

Необхідні інгредієнти:

  • оцет яблучний;
  • оцет винний;
  • розмарин;
  • хмелі-сунелі;
  • коріандр;
  • перець чилі.

Принцип готування полягає в наступному:

  • Змішати всі сухі інгредієнти, додати сіль.
  • Залити вміст оцтом: яблучним і винним. Два види оцту додадуть продукту оригінальний смак.
  • Залити маринадом баранину, перемішати і поставити під гніт. Завдяки гніту, баранина добре просочиться маринадом.
  • Оцет в маринаді дозволяє м’яса знайти тонкий аромат і позбавляє від специфічного присмаку.
  • Просто замаринуйте в ньому баранину, витримайте 4-5 годин.

Готове блюдо з маринадом володіє яскравим і насиченим ароматом, тому що баранина не боїться спецій, чим їх більше, тим вона соковитіше і смачніше.

Дивіться також:  Яловича печінка смажена – 7 смачних рецептів приготування