Готуємо з оцтом
Необхідні інгредієнти:
- оцет яблучний;
- оцет винний;
- розмарин;
- хмелі-сунелі;
- коріандр;
- перець чилі.
Принцип готування полягає в наступному:
- Змішати всі сухі інгредієнти, додати сіль.
- Залити вміст оцтом: яблучним і винним. Два види оцту додадуть продукту оригінальний смак.
- Залити маринадом баранину, перемішати і поставити під гніт. Завдяки гніту, баранина добре просочиться маринадом.
- Оцет в маринаді дозволяє м’яса знайти тонкий аромат і позбавляє від специфічного присмаку.
- Просто замаринуйте в ньому баранину, витримайте 4-5 годин.
Готове блюдо з маринадом володіє яскравим і насиченим ароматом, тому що баранина не боїться спецій, чим їх більше, тим вона соковитіше і смачніше.