Маринад для курки з соєвим соусом – 8 рецептів

Рецепт з лимоном

Рецепт стає дуже актуальним у період пікніків.

Щоб замаринувати курку для шашлику з пікантним цитрусовим акцентом, необхідні:

  • 100 мл соєвого соусу;
  • 3 цибулини;
  • 3 зубчики часнику;
  • лимон;
  • 15 мл гірчиці;
  • 30 г цукру;
  • мелений перець і трохи «курячої» приправи.

Покрокова інструкція приготування:

  • Часникові зубки очищаються і давляться за допомогою землянки
  • Очищені цибулини шинкують тонкими кільцями, які при бажанні можна розділити на половинки.
  • З лимона вичавлюється сік, яким сбрызгивается овочева суміш з лука і часнику.
  • Далі додається гірчиця, цукор і соєвий соус.
  • Готовим маринадом натираються нарізані шматочки курячого м’яса, які викладаються в миску і відправляються в холод на 2 – 8 годин.

Замариноване таким способом м’ясо виходить дуже ніжним і соковитим.

Маринад з соєвим соусом – це чудове рішення, яке надасть курці насичений смак, властивий азіатським стравам, що давно підкорили серця європейців.

Дивіться також:  Дієтичний сніданок – 17 смачних, корисних і поживних рецептів