Маринад для курячих крилець – 8 рецептів для шашлику на мангалі або в духовці

З оцтом і цибулею

Оцет для такої страви підійде столовий, але особливо смачним виходить маринад на виноградному оцті. Інгредієнти: 4 часникового зубчики, велика ріпчаста цибулина, 1 кг курятини, щіпка чорного меленого перцю, сіль, 2 великі ложки оцту, півсклянки води.



  • Першим ділом в глибоку миску виливається не холодна негазована вода.
  • В рідини розчиняється сіль, додається перець, оцет, роздавлений часник.
  • Цибулю нарізати тонкими кільцями.
  • Крила промиваються, віджимають і викладаються в маринад. Туди ж висипаються цибульні кільця.
  • Після перемішування масу потрібно залишити на годину при кімнатній температурі.
  • Далі страву можна готувати як на шампурах, так і в духовій шафі.

    Дивіться також:  Гарнір до курки – 12 рецептів, що приготувати
    Прокрутка до верху