З оцтом і цибулею
Оцет для такої страви підійде столовий, але особливо смачним виходить маринад на виноградному оцті. Інгредієнти: 4 часникового зубчики, велика ріпчаста цибулина, 1 кг курятини, щіпка чорного меленого перцю, сіль, 2 великі ложки оцту, півсклянки води.



Першим ділом в глибоку миску виливається не холодна негазована вода.
В рідини розчиняється сіль, додається перець, оцет, роздавлений часник.
Цибулю нарізати тонкими кільцями.
Крила промиваються, віджимають і викладаються в маринад. Туди ж висипаються цибульні кільця.
Після перемішування масу потрібно залишити на годину при кімнатній температурі.
Далі страву можна готувати як на шампурах, так і в духовій шафі.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8