Маринад для курячих крилець – 8 рецептів для шашлику на мангалі або в духовці

З томатним маринадом в духовці

Крильця в маринаді з томатної пасти краще за все запікати в духовці. Вони виходять дуже ароматними та смачними. Інгредієнти: півкіло птиці, 120 г томатної пасти без добавок і 3 великі ложки кетчупу, сіль, гранульований часник.

  • Промиті крильця укладаються у містку каструлю.
  • Туди ж виливається підсолена томатна паста, кетчуп, висипається гранульований часник.
  • При бажанні можна за смаком поперчити масу.
  • У холодильнику крила будуть маринуватися не менше 4 годин. В ідеалі їх варто залишити на всю ніч.
  • Залишиться лише викласти крильця на промаслений лист і запекти до повної готовності.

    Дивіться також:  Тушкована капуста зі свининою – 8 рецептів
    Прокрутка до верху