Маринад для курячих крилець – 8 рецептів для шашлику на мангалі або в духовці

В гірчично-лимонному соусі в духовці

Особливо порадує кулінарів, що для такого рецепта знадобиться мінімум продуктів. Інгредієнти: велика ложка гострої зернистої гірчиці, 730 г крилець, 2 великі ложки свіжовичавленого лимонного соку, сіль, суміш спецій для курятини.

  • Промиті і просушені крила заливаються лимонним соком і добре перемішуються.
  • Маса солиться, присипається обраними спеціями.
  • Залишається додати гірчицю.
  • Маринуватися крильця будуть близько години.
  • Залишається викласти підготовлені продукти на промаслений деко в один шар і запікати в духовці 55-60 хвилин.Достатньо температури 180 градусів.
  • Якщо хочеться зробити обговорюване страву ще більш гострим, можна додавати в маринад роздавлений часник і паприку за смаком.

    Дивіться також:  Холодець із яловичих ніжок – 5 рецептів, як приготувати смачний домашній холодець
    Прокрутка до верху