Кефірний маринад для шашлику
Кефір для цього варіанти маринаду береться дуже жирний. Відмінно підійде продукт 3,2%. Інгредієнти: півлітра кефіру, 2 середні білі цибулини, 900 г крил, велика дрібка спеціальної шашличної приправа сіль.

Промиті і обсушені крила викладаються в глибоку ємність. Бажано вибрати посуд із щільною кришкою.
Курятина солиться за смаком і присипається приправою.
Зверху виливається не холодний кефір.
У миску викласти цибулю, нарізану великими кільцями.
Всі складові ємності добре перемішуються і накриваються кришкою.
Крильця будуть маринуватися близько 3 годин.
Такий шашлик з курячих крилець готуватися досить швидко. В процесі потрібно поливати м’ясо маринадом для соковитості.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8