Маринад для риби – 9 смачних рецептів приготування маринаду

Готуємо в кисло-солодкому маринаді

Необхідні продукти:

  • будь-які приправи за смаком;
  • ложка лимонного соку;
  • 20 грам томатної пасти;
  • моркву і цибулина;
  • маленька ложка меду.

Процес приготування:

  • Цибулю нарізаємо на невеликі шматочки, змішуємо з медом і викладаємо на сковороду. Потім додаємо роздавлений часник, спеції і зовсім трохи рослинного масла.
  • Туди ж відправляємо терту моркву, тушкуємо пару хвилин і змішуємо з томатною пастою.
  • За хвилину до готовності вливаємо лимонний сік і за бажанням кладемо зелень.
Дивіться також:  Ледачі біляші на кефірі з фаршем — 5 покрокових рецептів