Скумбрія по смаку як червона риба: рецепт маринаду
Зробити за смаком скумбрію як червону рибу маринадом дуже просто. Давайте розглянемо рецепт.
Необхідні продукти:
- 2 ложки оцту;
- трохи чорного меленого перцю;
- сушена гвоздика – п’ять гілочок;
- 3 грам коріандру;
- 0,3 літра води;
- 5 горошин чорного перцю;
- дві маленькі ложки солі;
- 30 мл рослинного масла.
Процес приготування:
- Вказану кількість води вливаємо в каструлю і чекаємо, поки вона закипить.
- Додаємо у воду всі зазначені інгредієнти зі списку крім оцту і тримаємо на плиті не більше двох хвилин.
- Залишаємо маринад остигати, після чого кладемо оцет, ретельно перемішуємо. Заливаємо сумішшю рибу і даємо їй настоятися в холодильнику 24 години.