Смачний маринад для річкової риби
Взагалі це універсальний рецепт його можна використовувати для маринування і річкової і морської риби.
Необхідні продукти:
- 100 грам солі і стільки ж цукру;
- три лаврових листа;
- літр води;
- коріандр, чорний перець, гвоздика;
- 0,1 літра оцту.
Процес приготування:
- Воду вливаємо в каструлю, ставимо нагріватися, і коли вміст закипить додати всі зазначені в списку компоненти крім оцту. Потримати на плиті поки не розчиниться сіль з цукром.
- Залишаємо суміш на деякий час, щоб вона добре охолола, і змішуємо з оцтом.
- Рибу повністю прикриваємо приготовленою заливкою і залишаємо просочуватися на добу в холодному місці.