Маринад для риби – 9 смачних рецептів приготування маринаду

Смачний маринад для річкової риби

Взагалі це універсальний рецепт його можна використовувати для маринування і річкової і морської риби.

Необхідні продукти:

  • 100 грам солі і стільки ж цукру;
  • три лаврових листа;
  • літр води;
  • коріандр, чорний перець, гвоздика;
  • 0,1 літра оцту.

Процес приготування:

  • Воду вливаємо в каструлю, ставимо нагріватися, і коли вміст закипить додати всі зазначені в списку компоненти крім оцту. Потримати на плиті поки не розчиниться сіль з цукром.
  • Залишаємо суміш на деякий час, щоб вона добре охолола, і змішуємо з оцтом.
  • Рибу повністю прикриваємо приготовленою заливкою і залишаємо просочуватися на добу в холодному місці.
Дивіться також:  М’ясо по-китайськи – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху