Маринована скумбрія -7 рецептів в домашніх умовах

Як замаринувати свіжоморожену скумбрію?

Вам знадобиться:

  • масло рослинне – 30 мл;
  • цукровий пісок – 8 гр;
  • скумбрія свіжоморожена – 3 шт.;
  • лаврушка – 2 листочка;
  • три часникового зубчики;
  • перець запашний – 10 гр;
  • цибулини – 3 шт.;
  • оцет – 45 гр;
  • сіль – 15 гр;
  • червоний і чорний мелений перець за смаком.

Поетапне приготування:

  • Дістаємо морожений продукт. Чекаємо, поки він розтане настільки, щоб його можна було порізати.
  • Виймаємо внутрішні органи, прибираємо хвіст з головою і плавниками.
  • Шаткуємо тушки на рівні шматочки. Вони виходять ідеальними завдяки середньо замороженому станом скумбрії.
  • Цибулю з часником позбавляємо від лушпиння.
  • Шаткуємо цибулину на товсті півкільця, а часник подрібнюємо в крихту.
  • Готуємо маринад для скумбрії. Для цього в ємність з оцтом наливаємо рослинне масло, додаємо лаврове листя, насипаємо сіль, перець і цукор. Все перемішуємо.
  • Рибні шматочки викладаємо в просторий посуд, насипаємо подрібнені овочі і заливаємо все приготованим маринадом.
  • Ємність прибираємо в холодильник на 14 годин.
Дивіться також:  Гречка в мікрохвильовці – 8 рецептів приготування