Мариновані яйця – 8 рецептів в домашніх умовах

З гірчицею

Щоб смак страви вийшов більш пікантним, в тісто можна додати трохи гірчиці (порошку, зерен або готового соусу).

Для одного з варіантів знадобиться:

  • 8 варених яєць;
  • 200 грам цукру;
  • півтора склянки білого оцту;
  • по 1 столовій ложці часникового і цибульного порошку;
  • 15 грам солі;
  • 35-40 грамів сухої гірчиці;
  • 1-2 грама (щіпка) куркуми.

Методика приготування:

  • Яйця очистити і укласти в банку.
  • Всі інші компоненти помістити в каструлю, перемішати і трохи підігріти (ні в якому разі не кип’ятити).
  • Яйця залити свіжим маринадом і закатати.
  • Зберігати в прохолодному місці 4 дні.

В результаті виходять мариновані яйця яскраво жовтого кольору із-за наявності в складі куркуми) з приємним гірчичним ароматом.

Дивіться також:  Тушкована капуста з картоплею – 6 рецептів