Мармурова яловичина – 10 рецептів приготування

Як приготувати м’ясний шніцель на сковороді?

Виходить особливо ароматні, ніжним і дуже смачним. Щоб не зіпсувати делікатес точно виконуйте рекомендації по приготуванню.

Інгредієнти:

  • чебрець – 11 гілочок;
  • яловичина – 550 г мармурова;
  • вершкове масло – 50 г;
  • розмарин – 11 гілочок;
  • рафінована олія – 1 ст. ложка;
  • сіль;
  • цибуля – 1 шт.;
  • цибуля зелена – 45 г;
  • петрушка – 50 р.

Приготування:

  • Щоб делікатес не перетворився в сухий шматок м’яса, необхідно швидко термічно його обробляти. В ідеалі зверху з’явиться золотава скоринка, а всередині м’ясо буде злегка рожева.
  • Нарізати м’ясної шматок на пластини. Товщина повинна бути не більше одного сантиметра. Промокнути серветками.
  • Нарізати чебрець, зелень і розмарин. Нашаткувати цибулю.
  • Промазати маслом.
  • Помістити в гарячу сковорідку. Засмажувати хвилину. Перевернути. Смажити такий же час.
  • Готові шматки підсолити. Помістити шматочки вершкового масла. Присипати цибулею і зеленню петрушки. Витримати п’ять хвилин.
Дивіться також:  Тісто для курника на кефірі – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху