Як приготувати м’ясний шніцель на сковороді?
Виходить особливо ароматні, ніжним і дуже смачним. Щоб не зіпсувати делікатес точно виконуйте рекомендації по приготуванню.
Інгредієнти:
- чебрець – 11 гілочок;
- яловичина – 550 г мармурова;
- вершкове масло – 50 г;
- розмарин – 11 гілочок;
- рафінована олія – 1 ст. ложка;
- сіль;
- цибуля – 1 шт.;
- цибуля зелена – 45 г;
- петрушка – 50 р.
Приготування:
- Щоб делікатес не перетворився в сухий шматок м’яса, необхідно швидко термічно його обробляти. В ідеалі зверху з’явиться золотава скоринка, а всередині м’ясо буде злегка рожева.
- Нарізати м’ясної шматок на пластини. Товщина повинна бути не більше одного сантиметра. Промокнути серветками.
- Нарізати чебрець, зелень і розмарин. Нашаткувати цибулю.
- Промазати маслом.
- Помістити в гарячу сковорідку. Засмажувати хвилину. Перевернути. Смажити такий же час.
- Готові шматки підсолити. Помістити шматочки вершкового масла. Присипати цибулею і зеленню петрушки. Витримати п’ять хвилин.