Готуємо стейки з перцевим соусом
Приготування яловичини вельми творчий процес і вимагає індивідуального підходу. Щоб шматок м’яса не вийшов просто шматком м’яса, а став красивим і соковитим стейком, потрібно виконувати прості дії і дотримуватися точний час приготування.
Інгредієнти:
- рослинне масло – 20 мл;
- мармуровий стейк яловичий – 320 г;
- вершки – 100 мл;
- мелений чорний перець – 3 г;
- вершкове масло – 10 г;
- петрушка – 3 г;
- розмарин – 2 г;
- цибуля – 20 г ріпчастої;
- сіль – 2 г;
- мелений червоний перець – 2 г;
- часник – 5 р.
Приготування:
- Присипати сіллю м’ясної шматок. Додати перець.
- Часник натерти. Змішати з рослинним маслом і розмарином. Отриманою сумішшю змастити стейк. Помістити на гриль. Смажити з кожного боку за чотири хвилини.
- Перед подачею натерти вершковим маслом.
- Подавати з соусом. Для якого нашаткувати цибулю. Помістити на сковорідку. Залити рослинним маслом. Додати чорний перець. Влити вершки. Підсолити. Насипати червоний перець. Злегка випарити. Збити блендером. Полити отриманим соусом м’ясо. Прикрасити петрушкою.