Мармурова яловичина – 10 рецептів приготування

Готуємо стейки з перцевим соусом

Приготування яловичини вельми творчий процес і вимагає індивідуального підходу. Щоб шматок м’яса не вийшов просто шматком м’яса, а став красивим і соковитим стейком, потрібно виконувати прості дії і дотримуватися точний час приготування.

Інгредієнти:

  • рослинне масло – 20 мл;
  • мармуровий стейк яловичий – 320 г;
  • вершки – 100 мл;
  • мелений чорний перець – 3 г;
  • вершкове масло – 10 г;
  • петрушка – 3 г;
  • розмарин – 2 г;
  • цибуля – 20 г ріпчастої;
  • сіль – 2 г;
  • мелений червоний перець – 2 г;
  • часник – 5 р.

Приготування:

  • Присипати сіллю м’ясної шматок. Додати перець.
  • Часник натерти. Змішати з рослинним маслом і розмарином. Отриманою сумішшю змастити стейк. Помістити на гриль. Смажити з кожного боку за чотири хвилини.
  • Перед подачею натерти вершковим маслом.
  • Подавати з соусом. Для якого нашаткувати цибулю. Помістити на сковорідку. Залити рослинним маслом. Додати чорний перець. Влити вершки. Підсолити. Насипати червоний перець. Злегка випарити. Збити блендером. Полити отриманим соусом м’ясо. Прикрасити петрушкою.
Дивіться також:  Котлети з грибами – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху