Мармурова яловичина – 10 рецептів приготування

Тибон стейки в маринаді

Ще одна смачна варіація приготування. Масивний шматок м’яса виходить без крові, м’яким і ніжним.

Інгредієнти:

  • чорний перець – 0,3 ч. ложки;
  • часник – 14 зубков;
  • стейк тибон – 700 г (2 шт.);
  • велика сіль;
  • вершкове масло – 120 г;
  • гілочки чебрецю – 10 г;
  • лимон – 1 шт.

Приготування:

  • Загорнути в плівку м’ясної шматок. Прибрати в холод на добу.
  • Зняти плівку. Засипати сіллю. Витримати вісім хвилин.
  • Нарізати на часточки зубки часникові. Порубати лимон.
  • Розтопити вершкове масло в сковорідці (80 г). Помістити часник. Засмажити.
  • Викласти чебрець. Додати лимон. Обсмажити. Потрібно п’ять хвилин. Готувати на великому вогні.
  • Чебрець дістати. Інші продукти збити блендером.
  • Вершковим маслом, що залишилося, намазати стейки.
  • Помістити в гарячу сковорідку. Засмажити. Знадобиться три хвилини. Перевернути. Засмажити.
  • Перекласти в сотейник. Полити соусом. Відправити в духову піч, яка прогріта до 190 градусів. Потримати 10 хвилин.
  • Дістати. Накрити сотейник фольгою. Настояти вісім хвилин.
Дивіться також:  Як приготувати рибу під маринадом – 7 дуже смачних рецептів
Прокрутка до верху