Мармурова яловичина – 10 рецептів приготування

Біфштекс з мармурової яловичини з кров’ю на сковороді

З цього рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати ніжне м’ясо з кров’ю.

Інгредієнти:

  • сіль;
  • чорний перець;
  • мармурова яловичина – 300 г;
  • рафінована олія;
  • розмарин.

Приготування:

  • Яловичину промити. Промокнути паперовим рушником. Натерти розмарином, перцем і маслом.
  • Розжарити сковорідку. Помістити м’ясної шматок. Потримати чотири хвилини. Перевернути. Засмажити три хвилини. За цей час м’ясо стане соковитим, але сируватим всередині і з нього при нарізуванні буде йти рожевий сік. Якщо потримати більше часу, то крові не буде. Солити м’ясо перед подаванням.
Дивіться також:  Гречана каша на молоці – 5 рецептів приготування
Прокрутка до верху