Біфштекс з мармурової яловичини з кров’ю на сковороді
З цього рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати ніжне м’ясо з кров’ю.
Інгредієнти:
- сіль;
- чорний перець;
- мармурова яловичина – 300 г;
- рафінована олія;
- розмарин.
Приготування:
- Яловичину промити. Промокнути паперовим рушником. Натерти розмарином, перцем і маслом.
- Розжарити сковорідку. Помістити м’ясної шматок. Потримати чотири хвилини. Перевернути. Засмажити три хвилини. За цей час м’ясо стане соковитим, але сируватим всередині і з нього при нарізуванні буде йти рожевий сік. Якщо потримати більше часу, то крові не буде. Солити м’ясо перед подаванням.