Цукерки з марципана
Необхідні продукти:
- 30 грам шоколаду;
- три перепелиних яйця;
- 0,1 кг цукрової пудри;
- 5 мл білого рому;
- 0,15 кг мигдалю.
Заливаємо горіхи спочатку гарячою водою, потім холодною і легко очищаємо від шкірки. Як тільки мигдаль підсохне, подрібнюємо його будь-яким способом.
Процес приготування:
- Змішуємо отриману горіхову борошно з цукровою пудрою, додаємо ром або ванільну есенцію, а також яєчні білки, які можна замінити молоком.
- Ретельно вимішуємо масу, розподіляємо на частини, з яких формуємо кульки.
- Їх можна покрити шоколадом, змішати з кокосовою стружкою або помістити всередину ягідку — фантазуйте!
Марципан – дуже пластична і податлива маса. Спочатку процес може здатися складним, але вже через деякий час ви зможете відчути себе справжнім кондитером.