Медальйони з яловичини – ніжні і м’які: 7 рецептів приготування в духовці на сковороді і в мультиварці

У вершковому соусі

Медальйони у вершковому соусі виходять дуже ніжними.

При цьому інгредієнтів багато не потрібно:

  • Яловичина – 0,5 кг.
  • Вершкове масло – 40 грам.
  • Рослинна олія – 30 мл
  • Вершки – 1 склянку.
  • Базилік сухий – 1 щіпка.
  • Горілка – 40 мл
  • Сіль приправа.

Перед приготуванням яловичину потрібно добре вимити і нарізати шматочками товщиною до 1 див. Потім смажимо м’ясо на будь-якому рослинному і вершковому маслі близько 10 хвилин. Після того, як медальйони обсмажаться з обох сторін, додаємо горілку, яку відразу необхідно підпалити. Коли страва перестане горіти, заливаємо його вершками й додаємо спеції і сіль. Після цього медальйони смажити потрібно ще 5 – 7 хвилин.

Дивіться також:  Гуакамоле – класичний рецепт і 7 варіантів приготування
Прокрутка до верху