У вершковому соусі
Медальйони у вершковому соусі виходять дуже ніжними.
При цьому інгредієнтів багато не потрібно:
- Яловичина – 0,5 кг.
- Вершкове масло – 40 грам.
- Рослинна олія – 30 мл
- Вершки – 1 склянку.
- Базилік сухий – 1 щіпка.
- Горілка – 40 мл
- Сіль приправа.
Перед приготуванням яловичину потрібно добре вимити і нарізати шматочками товщиною до 1 див. Потім смажимо м’ясо на будь-якому рослинному і вершковому маслі близько 10 хвилин. Після того, як медальйони обсмажаться з обох сторін, додаємо горілку, яку відразу необхідно підпалити. Коли страва перестане горіти, заливаємо його вершками й додаємо спеції і сіль. Після цього медальйони смажити потрібно ще 5 – 7 хвилин.