Соковиті медальйони зі свинини в духовці
Щоб зберегти форму медальйона, помістіть м’ясні шматки у фольгу. Приготовлені таким чином заготовки вийдуть соковитими і дуже смачними.
Інгредієнти:
- сіль;
- свинина – 550 г вирізки;
- лаврове листя – 3 аркуша;
- апельсин – 1 шт.;
- розмарин – 0,5 ч. ложки;
- часник – 16 зубков;
- перець;
- вершкове масло – 25 р.
Приготування:
- Нарізати порційно вирізку. Товщина кола 2,5 сантиметра. Нарізати смужки з фольги. Загорнути м’ясні заготовки.
- Помістити на деко і відправити в духову шафу. Запікати півгодини.
- Зрізати цедру з цитрусового. Нарізати соломкою. Закип’ятити воду і помістити цедру. Потримати півхвилини і перекинути в холодну воду.
- У сковорідку вичавити сік з апельсина. Помістити часникові шматочки. Посипати спеціями. Додати вершкове масло. Потомити чверть години. Додати цедру і перемішати.
- Дістати з фольги медальйони. Полити сиропом.