Медальйони зі свинини – 10 рецептів приготування

Соковиті медальйони зі свинини в духовці

Щоб зберегти форму медальйона, помістіть м’ясні шматки у фольгу. Приготовлені таким чином заготовки вийдуть соковитими і дуже смачними.

Інгредієнти:

  • сіль;
  • свинина – 550 г вирізки;
  • лаврове листя – 3 аркуша;
  • апельсин – 1 шт.;
  • розмарин – 0,5 ч. ложки;
  • часник – 16 зубков;
  • перець;
  • вершкове масло – 25 р.

Приготування:

  • Нарізати порційно вирізку. Товщина кола 2,5 сантиметра. Нарізати смужки з фольги. Загорнути м’ясні заготовки.
  • Помістити на деко і відправити в духову шафу. Запікати півгодини.
  • Зрізати цедру з цитрусового. Нарізати соломкою. Закип’ятити воду і помістити цедру. Потримати півхвилини і перекинути в холодну воду.
  • У сковорідку вичавити сік з апельсина. Помістити часникові шматочки. Посипати спеціями. Додати вершкове масло. Потомити чверть години. Додати цедру і перемішати.
  • Дістати з фольги медальйони. Полити сиропом.
Дивіться також:  Макаронні гнізда з фаршем на сковороді – 8 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху