Ніжне шоколадно-медове частування
- 90 р масла;
- 150 г цукру;
- 80 р меду;
- 2 ч. л. соди;
- 3 яйця середнього розміру;
- 50 г какао-порошку;
- 400 г борошна.
Готувати будемо так:
- Прогріти на водяній бані цукрово-медово-масляну масу. Коли все розтане, вводимо соду, розмішуємо і прибираємо з вогню. Даємо охолонути. Після вбити яйця.
- Додаємо в тісто какао і ¾ борошна, інше вводимо поступово, по мірі необхідності. Тісто в результаті має бути не тугим, ніжним і легко втрачає форму. Але якщо його обернути плівкою і помістити на 30-40 хвилин в холодильну камеру, воно застигне і стане щільніше.
- Тісто ділимо на кілька невеликих частин, розкачуємо і готуємо ароматні заготовки. Прослаиваем улюбленим кремом.