Медовий торт класичний рецепт і 12 варіантів приготування вдома

Ніжне шоколадно-медове частування

  • 90 р масла;
  • 150 г цукру;
  • 80 р меду;
  • 2 ч. л. соди;
  • 3 яйця середнього розміру;
  • 50 г какао-порошку;
  • 400 г борошна.

Готувати будемо так:

  • Прогріти на водяній бані цукрово-медово-масляну масу. Коли все розтане, вводимо соду, розмішуємо і прибираємо з вогню. Даємо охолонути. Після вбити яйця.
  • Додаємо в тісто какао і ¾ борошна, інше вводимо поступово, по мірі необхідності. Тісто в результаті має бути не тугим, ніжним і легко втрачає форму. Але якщо його обернути плівкою і помістити на 30-40 хвилин в холодильну камеру, воно застигне і стане щільніше.
  • Тісто ділимо на кілька невеликих частин, розкачуємо і готуємо ароматні заготовки. Прослаиваем улюбленим кремом.
Дивіться також:  Медові пряники – 7 рецептів приготування в домашніх умовах