Медовий торт: класичний рецепт на водяній бані – 3 способа приготування

Класичний рецепт десерту

Після отримання тіста розділити його на 8 рівних частин, розкачати як можна тонше. Якщо консистенція недостатньо щільна, то воно буде рватися, корж складно буде перенести на деко. Краще відразу після розкочування обрізати його за формою. Обрізки можна об’єднати разом і сформувати ще кілька коржів.

Кожен пласт кілька разів проколоти виделкою, щоб вона не вздувался. Випікати на режимі підігріву як зверху, так і знизу, при температурі 1800. Достатньо 5-6 хвилин до підрум’янення коржа. Після цього приступають до прошарку вироби.

Альтернативним варіантом приготування, якщо немає духової шафи, є торт на сковороді. Готові коржі випікати на сухій розігрітій сковороді, не додаючи олію. Результат не відрізняється від використання духовки.

Дивіться також:  Тістечко картопля: рецепт по госту СРСР і ще шість варіантів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху