Медовий торт: класичний рецепт на водяній бані – 3 способа приготування

З заварним кремом

В якості прошарку може виступати заварний або сметанний крем. Для отримання торта з заварним кремом потрібно почати готувати просочення, коли тісто відправляється охолоджуватися.

Для крему знадобляться:

  • молоко ст.;
  • цукор ст.;
  • борошно 2 ст. л.;
  • яйце 1 шт.;
  • масло вищого гатунку 50 г;
  • ванілін, ванільний цукор або екстракт.

В каструлю вливають молоко, ставлять на вогонь. В окремій ємності змішують яйце, цукор і борошно. Суміш вливають в гаряче молоко, постійно помішують і варять до загусання. Потім знімають з плити, охолоджують, після чого додають масло і ванілін.

Дивіться також:  Брауні: класичний рецепт і 8 варіантів
Прокрутка до верху