Медовий торт: класичний рецепт на водяній бані – 3 способа приготування

Медовий торт «Диво» на водяній бані

Медовий торт Диво відрізняється від класичного варіанту пропорцій інгредієнтів.

Для нього знадобиться:

  • олія слив. – 200 г;
  • яйце – 4 шт.;
  • 3/5 ст. цукру;
  • мед 30 м;
  • борошно 4 склянки;
  • розпушувач тіста 1 ч. л.

Мед і м’яке масло поміщають в ємність для водяній лазні, ставлять на вогонь. Яйця збивають з цукром, додають до підігрівається суміші, розмішують. Потім вводять соду, після збільшення в обсязі та отримання білої піни знімають з вогню. За допомогою борошна вимішують тісто. Подальші дії не відрізняються від класичного способу.

Для прошарку пропонують заварний крем. Для його отримання збити 2 яйця зі склянкою цукру, додати 2 склянки молока, збитого з борошном (2 ст. л). Масу потрібно постійно помішувати до одержання густої маси. Після охолодження вмішують розтоплене масло (100 г).

Дивіться також:  Угорська ватрушка – 6 смачних рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху