Медовий торт: класичний рецепт на водяній бані – 3 способа приготування

Зі сметаною прошарком

З-за того, що коржі містять і цукор, і мед, вони виходять досить солодкими. Тому багато хто воліє робити торт зі сметанним кремом. Для цього взяти сметану не менше 26% жирності, 1 склянку цукру або цукрової пудри. У цьому варіанті крем легше змішається, буде мати більш ніжний смак. Сметана повинна бути холодною. Якщо після вбивання суміш залишається рідкою, можна використовувати спеціальний загущувач або додати крохмаль.

Варіацій приготування медового торта багато, як і складу крему. Головне, щоб він не розтікався, тримав форму і просочив коржі. Завдяки різноманітності рецептів, кожен може підібрати відповідний за смаком варіант.

Дивіться також:  Десерти без випічки – 12 простих і смачних рецептів на швидку руку
Прокрутка до верху