Мінестроне з чорізо
Інгредієнти: 40 г пасти, 60 г чорізо (ковбаса), по 50 г солодкого перцю, корінь селери, баклажанів, кабачків, печериць, стручкової квасолі, моркви, цибулі-порею і білої квасолі, 6 шт. чері, 1 л курячого бульйону, соус Песто, сіль, кілька листочків темного базиліка.
- Біла квасоля з вечора замочується в холодній воді.
- Всі заявлені овочі чистяться, миються, дрібно ріжуться. Кореневий селера просто ділиться на кілька частин.
- На сковорідці підготовлені інгредієнти спочатку обсмажуються до легкої рум’яності, а потім заливаються невеликою кількістю бульйону і тушкують 20 – 25 хвилин.
- Ковбаса ріжеться як можна тонше і викласти до овочів.
- У бульйон, доведений до кипіння, переміщується вміст сковорідки і черрі без шкірки. Туди ж додається окремо відварена 3 – 4 хвилини стручкова квасоля. Вариться суп приблизно півгодини, за смаком солиться.
Подається частування гарячими з соусом Песто і листочками свіжого базиліка.