Суп із заморожених овочів
Інгредієнти: 340 г замороженої овочевої суміші «Мексиканська» (з морквою, кукурудзою, горошком, стручковою квасолею і болгарським перцем), ріпчаста цибулина, 90 г дрібних макаронних виробів, спеції, сіль.
- У сотейнику на будь-якому розігрітому жирі (краще всього використовувати оливкову олію) обсмажується овочева суміш. Її не потрібно попередньо розморожувати.
- Лук ріжеться дрібними кубиками. За смаком можна використовувати і свіжий часник.
- Коли овочева суміш в сотейнику розм’якшиться, до неї викладаються шматочки цибулі та часнику. Інгредієнти тушкують разом до розм’якшення. Час від часу маса перемішується широкої ложкою.
- Через 15 хвилин можна виливати до овочів потрібну кількість води. Маса солиться і на мінімальному вогні вариться 12 – 14 хвилин.
- Половина готових овочів витягується з сотейника. Залишилася суміш пюрируется. У суп повертаються цілі овочі і додаються макарони.
Ще через 5 хвилин італійський овочевий суп забирається з плити і залишають настоятися. Він подається до обіду зі свіжою зеленню.