Мінестроне — 9 рецептів приготування італійського овочевого супу в домашніх умовах

Суп із заморожених овочів

Інгредієнти: 340 г замороженої овочевої суміші «Мексиканська» (з морквою, кукурудзою, горошком, стручковою квасолею і болгарським перцем), ріпчаста цибулина, 90 г дрібних макаронних виробів, спеції, сіль.

  • У сотейнику на будь-якому розігрітому жирі (краще всього використовувати оливкову олію) обсмажується овочева суміш. Її не потрібно попередньо розморожувати.
  • Лук ріжеться дрібними кубиками. За смаком можна використовувати і свіжий часник.
  • Коли овочева суміш в сотейнику розм’якшиться, до неї викладаються шматочки цибулі та часнику. Інгредієнти тушкують разом до розм’якшення. Час від часу маса перемішується широкої ложкою.
  • Через 15 хвилин можна виливати до овочів потрібну кількість води. Маса солиться і на мінімальному вогні вариться 12 – 14 хвилин.
  • Половина готових овочів витягується з сотейника. Залишилася суміш пюрируется. У суп повертаються цілі овочі і додаються макарони.

Ще через 5 хвилин італійський овочевий суп забирається з плити і залишають настоятися. Він подається до обіду зі свіжою зеленню.

Дивіться також:  Яблука запечені в духовці, рецепт з фото