Минтай — 15 рецептів смачного приготування риби в домашніх умовах

Рулети з рисом

Доступне блюдо з ніжним смаком, для приготування якого необхідні:

  • минтай – 400 г;
  • помідори – 2 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник – 2 зубчики;
  • сир – 200 г;
  • яйця – 1 шт.;
  • вершки – 50 мл;
  • рис – 300 г;
  • сіль, спеції, соняшникову олію, сік лимона.

Щоб виконати рецепт:

  • Помідори очищаються і нарізати кубиками.
  • На сковороду викласти подрібнену цибулю і пассеруется.
  • Через 3 хвилини до цибулі додаються томати і нудяться 3 хвилини.
  • Натерті ⅔ сиру і товчений часник змішуються з томатною масою після її охолодження.
  • 5. Філе риби солиться, приправляється і сбрызгивается соком.
  • Томатна начинка розкладається на шматочки рибного філе. Вони згортаються рулетиками, краї яких фіксуються за допомогою зубочисток.
  • Рулети викладаються у форму, де обмащуються сумішшю з залишився сиру, вершків з яйцем, і випікаються 25 хвилин.
  • Відварений рис подається як гарнір.
Дивіться також:  Грудка індички (філе) – 12 рецептів приготування
Прокрутка до верху