Рулети з рисом
Доступне блюдо з ніжним смаком, для приготування якого необхідні:
- минтай – 400 г;
- помідори – 2 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- сир – 200 г;
- яйця – 1 шт.;
- вершки – 50 мл;
- рис – 300 г;
- сіль, спеції, соняшникову олію, сік лимона.
Щоб виконати рецепт:
- Помідори очищаються і нарізати кубиками.
- На сковороду викласти подрібнену цибулю і пассеруется.
- Через 3 хвилини до цибулі додаються томати і нудяться 3 хвилини.
- Натерті ⅔ сиру і товчений часник змішуються з томатною масою після її охолодження.
- 5. Філе риби солиться, приправляється і сбрызгивается соком.
- Томатна начинка розкладається на шматочки рибного філе. Вони згортаються рулетиками, краї яких фіксуються за допомогою зубочисток.
- Рулети викладаються у форму, де обмащуються сумішшю з залишився сиру, вершків з яйцем, і випікаються 25 хвилин.
- Відварений рис подається як гарнір.