Рецепт гасіння в сметанному соусі
Апетитний минтай в сметані дуже просто готується, за що гаряче любимо багатьма господинями, які бажають порадувати своїх домочадців чимось новеньким і корисним.
Для створення страви необхідні:
- близько кілограма риби;
- 2 середні моркви;
- 1 цибулина;
- полпакета сметани;
- сіль, спеції і соняшникова олія – за смаком.
Готується це друге блюдо так:
- Овочі очищаються, подрібнюються і пассеруются в сковороді близько 4-5 хвилин.
- До овочів додаються очищені шматочки риби, після чого вміст сковороди гаситься під кришкою.
- Через 7 хвилин в сковороду додаються сметана, сіль і спеції.
- Через 15 хвилин гасіння під закритою кришкою блюдо буде готово.