Минтай — 15 рецептів смачного приготування риби в домашніх умовах

Рецепт гасіння в сметанному соусі

Апетитний минтай в сметані дуже просто готується, за що гаряче любимо багатьма господинями, які бажають порадувати своїх домочадців чимось новеньким і корисним.

Для створення страви необхідні:

  • близько кілограма риби;
  • 2 середні моркви;
  • 1 цибулина;
  • полпакета сметани;
  • сіль, спеції і соняшникова олія – за смаком.

Готується це друге блюдо так:

  • Овочі очищаються, подрібнюються і пассеруются в сковороді близько 4-5 хвилин.
  • До овочів додаються очищені шматочки риби, після чого вміст сковороди гаситься під кришкою.
  • Через 7 хвилин в сковороду додаються сметана, сіль і спеції.
  • Через 15 хвилин гасіння під закритою кришкою блюдо буде готово.
Дивіться також:  Соєве м’ясо – 10 рецептів приготування смачних страв
Прокрутка до верху