Наваристий рибний суп в домашніх умовах
Ситна вуха з минтая виходить дуже смачною, не вимагаючи при цьому зайвих фінансових витрат.
Для виконання супу з 1 кг риби знадобляться:
- картопля – 800 г;
- морква – 200 г;
- цибуля – 100 г;
- сіль, спеції, лавровий лист і зелень – за смаком.
Щоб скуштувати ароматної першого страви:
- Від очищеної риби відокремлюються голови, які відправляються в каструлю з 4 л киплячої води.
- Через 20 хвилин проварені голови виймаються, а замість них відправляються в бульйон картопляні кубики і сіль.
- Через 15 хвилин сюди ж викладаємо нарізані шматочками тушки минтая.
- Через таку ж кількість часу в каструлю відправляються подрібнені цибулю і моркву, де проварюються на повільному вогні близько 5 хвилин.
- По закінченні вказаного часу суп знімається з вогню, приправляється, досаливается при необхідності і настоюється.
- Через 20 хвилин вуха розливається по тарілках, де і притрушивается рубаною зеленню.
Якщо бульйон вийшов каламутним і не дуже апетитним, на завершальному етапі варіння влийте в нього яєчний білок — він тут же освітлить суп.