Минтай — 15 рецептів смачного приготування риби в домашніх умовах

Запікаємо рибу з помідорами і сиром

Блюдо, яким обов’язково знайдеться місце на святковому столі, готується з таких складових:

  • рибне філе – 3-4 шт.;
  • томат – 100 г;
  • сир – 150 г;
  • сметана – 100 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • олія, оцет, сіль, приправа.

Щоб здивувати гостей немислимо смачним блюдом, повторюйте:

  • В піалі готується соус зі сметани, масла і подрібненого часнику.
  • Очищені філейні частини солятся, приправляється і сбрызгиваются оцтом. Потім вони змащуються соусом і поміщаються в холод на 2 години.
  • Томат ріжеться кружечками, а сир натирається.
  • У форму для випікання викладаються рибні заготовки, які покриваються томатами і сирної стружкою.
  • Випікання здійснюється 30 хвилин при 180°C
Дивіться також:  Фуагра що це таке? 4 рецепта в домашніх умовах
Прокрутка до верху