Запікаємо рибу з помідорами і сиром
Блюдо, яким обов’язково знайдеться місце на святковому столі, готується з таких складових:
- рибне філе – 3-4 шт.;
- томат – 100 г;
- сир – 150 г;
- сметана – 100 г;
- часник – 2 зубчики;
- олія, оцет, сіль, приправа.
Щоб здивувати гостей немислимо смачним блюдом, повторюйте:
- В піалі готується соус зі сметани, масла і подрібненого часнику.
- Очищені філейні частини солятся, приправляється і сбрызгиваются оцтом. Потім вони змащуються соусом і поміщаються в холод на 2 години.
- Томат ріжеться кружечками, а сир натирається.
- У форму для випікання викладаються рибні заготовки, які покриваються томатами і сирної стружкою.
- Випікання здійснюється 30 хвилин при 180°C