Минтай під маринадом – 7 смачних рецептів в духовці, в мультиварці і на сковороді

З додаванням молока

У приготуванні рибних страв дуже часто використовують молоко, так як саме такий інгредієнт дозволяє зробити ніжне і соковите м’ясо. Пропонуємо і ми рецепт риби під маринадом з додаванням молока.

Інгредієнти:

  • минтай;
  • три моркви;
  • дві цибулини;
  • 350 мл молока;
  • спеції для риби;
  • пісне масло;
  • борошно для панірування.

Спосіб приготування:

  • Минтая нарізаємо на порційні шматочки, добре натираємо спеціями і залишаємо на півгодини.
  • Цибулю шаткуємо півкільцями, моркву тремо на середній тертці.
  • У борошні з додаванням солі паніруємо рибу і смажимо на пісному маслі до золотистого кольору.
  • Потім посипаємо минтая цибулею, зверху викладаємо моркву, приправляємо всі спеціями і наливаємо молоко.
  • Накриваємо блюдо кришкою і тушкуємо на малому вогні 30 хвилин.

Дивіться також:  Ледачі біляші на кефірі з фаршем — 5 покрокових рецептів
Прокрутка до верху