З додаванням молока
У приготуванні рибних страв дуже часто використовують молоко, так як саме такий інгредієнт дозволяє зробити ніжне і соковите м’ясо. Пропонуємо і ми рецепт риби під маринадом з додаванням молока.
Інгредієнти:
- минтай;
- три моркви;
- дві цибулини;
- 350 мл молока;
- спеції для риби;
- пісне масло;
- борошно для панірування.
Спосіб приготування:
- Минтая нарізаємо на порційні шматочки, добре натираємо спеціями і залишаємо на півгодини.
- Цибулю шаткуємо півкільцями, моркву тремо на середній тертці.
- У борошні з додаванням солі паніруємо рибу і смажимо на пісному маслі до золотистого кольору.
- Потім посипаємо минтая цибулею, зверху викладаємо моркву, приправляємо всі спеціями і наливаємо молоко.
- Накриваємо блюдо кришкою і тушкуємо на малому вогні 30 хвилин.