Минтай тушкований з морквою і цибулею – 6 рецептів

З овочами під маринадом

 

Цей рецепт сподобається навіть самим прискіпливим гурманам. Однією з його складових стане червоне столове вино (50 мл). Але алкоголь абсолютно не буде відчуватися в готовому блюді. Він лише додасть йому пікантності та оригінальності. Крім вина та риби (700-800 р.), потрібно також взяти такі продукти: по 2 шт. моркви і цибулі, 50 г томатної пасти, часник та інші ароматні добавки за смаком.

  • Подрібнені овочі спочатку обсмажуються на середньому вогні, потім до них відправляється томатна паста, і всі інгредієнти разом тушкуються приблизно 5-7 хвилин. Після цього в обжарку додається вино, сіль, часник (можна гранульований) та вибрані спеції.
  • Невеликі тонкі шматочки філе минтая обережно опускаються в овочеву масу, і вона відправляється тушкуватися на повільний вогонь. При бажанні можна попередньо обсмажити рибу до хрусткої скоринки. Правда, у такому випадку страва вийде більш калорійним.
  • Щоб готова риба з овочами вийшла більш ароматною і пряної, перед подачею до столу її слід посипати подрібненою зеленню. Можна доповнювати вийшло блюдо будь-якими гострими соусами.

    Дивіться також:  Як варити вівсяну кашу?
    Прокрутка до верху