Рецепт приготування в часниково-цибульному соусі
Простий і одночасно трохи екзотичний рецепт для будь-якої риби, крім лосося. Годиться і минтай.
Беремо:
- 4 філе;
- свіжий зелений часник — приблизно пучок;
- стебло цибулі-порею;
- склянка білого сухого вина;
- трохи рослинного масла на смаження;
- стакан рибного бульйону або розведений бульйонний кубик в склянці води.
Робиться це так:
- На маслі обсмажується дрібно нарізаний часник.
- Додається нарізаний колечками порей.
- Далі вноситься і трохи обсмажується філе, нарізане порційно.
- Вливається бульйон і потім вино. Вино випарується, після чого риба дотушивается ще хвилин 10.
Якщо потрібно загустити рибний соус, додайте трохи розведеної в холодній воді кукурудзяного борошна.