Минтай в духовці — 11 рецептів запікання

Рецепт приготування в часниково-цибульному соусі

Простий і одночасно трохи екзотичний рецепт для будь-якої риби, крім лосося. Годиться і минтай.

Беремо:

  • 4 філе;
  • свіжий зелений часник — приблизно пучок;
  • стебло цибулі-порею;
  • склянка білого сухого вина;
  • трохи рослинного масла на смаження;
  • стакан рибного бульйону або розведений бульйонний кубик в склянці води.

Робиться це так:

  • На маслі обсмажується дрібно нарізаний часник.
  • Додається нарізаний колечками порей.
  • Далі вноситься і трохи обсмажується філе, нарізане порційно.
  • Вливається бульйон і потім вино. Вино випарується, після чого риба дотушивается ще хвилин 10.

Якщо потрібно загустити рибний соус, додайте трохи розведеної в холодній воді кукурудзяного борошна.

Дивіться також:  Плов з куркою – 6 смачних рецептів приготування