Місо суп: рецепти в домашніх умовах з рибою або креветками

Місо-суп з окунем

Нерідко задаються питання про те, як приготувати місо суп з окунем. Це легке, але в той же час ситна страва давно оцінили відвідувачі японських ресторанчиків. В домашніх умовах його також можна приготувати, причому, не витративши на це зусиль і часу.

Для того щоб створити цей кулінарний шедевр, потрібно мінімум продуктів:

  • 4 штуки морського окуня невеликих розмірів;
  • 2 меги, квіткових бруньки рослини з однойменною назвою, що виростає виключно в лісах Азії;
  • столова ложка пасти місо;
  • 700 мілілітрів дасі, який можна замінити такою ж кількістю рибного бульйону з стружки сушеного тунця;
  • тофу;
  • рисовий оцет і соєвий соус.

Приготування почасти схоже на класичний рецепт традиційного японського супу місо, але має деякі нюанси. Вони стосуються підготовки риби і полягають у тому, що окуня перед опусканням в дасі бульйон необхідно добре посолити і обсмажити на грилі. Тільки після цього він очищається від кісточок, нарізати ромбиком і додається в блюдо, виконане за класичним рецептом.

Дивіться також:  Рецепти кремів для бісквіта з фото
Прокрутка до верху