Млинці без яєць на молоці – 5 рецептів

Млинці без яєць зі збитими вершками

Любите млинці, але перепробували вже всі рецепти? Тоді спробуйте приготувати незвичайно легкі і одночасно пишні млинці зі збитими вершками. Їх смак відрізняється від класичних рецептів легкістю і ніжністю.

Для їх приготування нам знадобитися весь базовий перелік продуктів, плюс 125 мл. л. збитих вершків.

Розтираємо масло з цукром і сіллю. У масляну суміш додаємо частину молока і борошна, при цьому постійно помішуючи. Потім додаємо решту продуктів і знову перемішуємо. Тісто має отримати однорідне і густувате, без грудок. Але перебивати через чур, довго не потрібно.

Смажити млинці потрібно на розігрітій сковорідці. Смажити 2-3 хвилини до утворення красивою золотистої скоринки.

Готові млинці можна перемазывать вершковим маслом, згущеним молоком або їсти просто так.

Дивіться також:  Млинці з сиром – найсмачніший рецепт
Прокрутка до верху