Млинці без яєць зі збитими вершками
Любите млинці, але перепробували вже всі рецепти? Тоді спробуйте приготувати незвичайно легкі і одночасно пишні млинці зі збитими вершками. Їх смак відрізняється від класичних рецептів легкістю і ніжністю.
Для їх приготування нам знадобитися весь базовий перелік продуктів, плюс 125 мл. л. збитих вершків.
Розтираємо масло з цукром і сіллю. У масляну суміш додаємо частину молока і борошна, при цьому постійно помішуючи. Потім додаємо решту продуктів і знову перемішуємо. Тісто має отримати однорідне і густувате, без грудок. Але перебивати через чур, довго не потрібно.
Смажити млинці потрібно на розігрітій сковорідці. Смажити 2-3 хвилини до утворення красивою золотистої скоринки.
Готові млинці можна перемазывать вершковим маслом, згущеним молоком або їсти просто так.