З додаванням ваніліну
Легку кислинку страви, яку дає їй молоко, легко прибере ванілін. Звичайно, в такі млинці не варто заморочуватися м’ясо, ікру або інші аналогічні начинки. Краще подавати зі сметаною. До складу входить: 1 ст. кислого коров’ячого молока, 1 ч. л. ваніліну, 2 дрібних яєць, 4-5 великих ложок цукру, 130 г пшеничного борошна, 1 ст. л. будь-якого рафінованої олії.
- Сирі яйця ретельно перетираються з цукровим піском, щоб крупинки останнього повністю розчинилися.
- До продуктів вливається молоко кімнатної температури.
- Суміш злегка збивається і до неї додається ванілін.
- Далі можна починати поступово всипати борошно, продовжуючи процес збивання. Робити це актуально як звичайним віночком, так і міксером на мінімальній швидкості пристрою.
- Після вливання масла потрібно оцінити консистенцію тесту. Воно повинно бути схожим на згущене молоко. Якщо маса гущі, це виправляється кип’яченою водою або додатковою порцією молока.
- Смажаться млинці на сковорідці, протертою наколотой на вилку цибулиною.
Досить тримати заготівку на вогні за 20 секунд з кожної сторони.