Млинці на кислому молоці – 8 рецептів млинців

Заварні млинці на кислому молоці

Щоб приготувати заварні млинці, завжди потрібно використовувати крутий окріп. У даному рецепті він з’єднується з кислим молоком. Достатньо по 1 ст. таких рідких інгредієнтів. Крім них використовується: 3 сирих яйця, 3 ст. л. цукру-піску, 180 г білої просіяного борошна, маленька ложка солі і стільки харчової соди.

  • Яйця солятся, підсолоджують і збиваються віночком до однорідної структури.
  • Молоко потрібно заздалегідь дістати їх холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.
  • Разом з борошном і содою кисле молоко додається в яєчну масу. Після перемішування вийде досить густа маса.
  • Далі в тісто вливається окріп.
  • Через 15-25 хвилин можна починати смажити млинці.

При бажанні в тісто додається пара столових ложок рафінованої олії, щоб не витрачати його на змащування сковорідки.

Дивіться також:  Чому млинці прилипають до сковороди? Розглянемо причини і підкажемо, що робити
Прокрутка до верху