Заварні млинці на кислому молоці
Щоб приготувати заварні млинці, завжди потрібно використовувати крутий окріп. У даному рецепті він з’єднується з кислим молоком. Достатньо по 1 ст. таких рідких інгредієнтів. Крім них використовується: 3 сирих яйця, 3 ст. л. цукру-піску, 180 г білої просіяного борошна, маленька ложка солі і стільки харчової соди.
- Яйця солятся, підсолоджують і збиваються віночком до однорідної структури.
- Молоко потрібно заздалегідь дістати їх холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.
- Разом з борошном і содою кисле молоко додається в яєчну масу. Після перемішування вийде досить густа маса.
- Далі в тісто вливається окріп.
- Через 15-25 хвилин можна починати смажити млинці.
При бажанні в тісто додається пара столових ложок рафінованої олії, щоб не витрачати його на змащування сковорідки.