Млинці на кислому молоці – 8 рецептів млинців

Тонкі млинці на молоці прокисшем

Незважаючи на те, що частування виходить максимально тонким, воно не рветься навіть при загвинчуванні начинки. Готується воно з: 2 ст. подкисшего молочного продукту, пари дрібок солі, 7 г ванільного цукру, 2 курячих яєць, 1,5 ст. борошна в/сорту, 2 ст. л. неароматного масла, 0,3 ст. звичайного цукрового піску.

  • Щоб крупинки цукру повністю розчинилися в яєчної маси, обидва інгредієнта мішаються за допомогою міксера.
  • В отриману суміш вливається кисле молоко, всипається ванільний і звичайний цукор.
  • Далі порційно втручається борошно і сіль.
  • Тільки коли заміс стане гладким, можна розбавляти його маслом. Вийде тісто, за густотою схоже на домашню сметану.
  • Перший млинець смажиться з маслом, інші на сухий прожареною сковороді.

Залишиться лише просочити тонкі млинці на кислому молоці згущеним молоком і скласти трикутниками.

Дивіться також:  Заварні млинці | Рецепти з фото
Прокрутка до верху