З крохмалем і ваніліном
Це швидкий рецепт смачної перекуски. Ванілін у складі частування надає йому особливий кондитерський аромат. Крім цієї добавки (1 щіпки), буде використовуватися: 470 мл жирного молока, 4 ст. л. з гіркою борошна і картопляного крохмалю, 1,5 ч. л. солі, 4 сирих яйця, 1,5-2 ст. л. цукрового піску.
- Просеянная борошно змішується з усіма сипучими компонентами.
- Яйця злегка збиваються з теплим молоком.
- Сухі і рідкі інгредієнти перемішуються.
- Тесту потрібно відпочинок протягом 20-25 хвилин.
При випічці млинців масу потрібно постійно перемішувати, щоб не допустити осідання картопляного крохмалю.