Тонкі з дірочками
Щоб приготувати тонкі смачні млинці з дірочками, господині потрібно використовувати розпушувач (10 р.). А, крім того: 450 мл води, 3 яйця, 50 г цукру, щіпку солі, 60 мл рослинної олії, 320 г борошна. Готові млинці дуже зручно завертати будь-яку начинку і солодку і солону.
- Яйця необхідно збити з цукром і сіллю до появи пишної піни. Можна використовувати для цієї мети міксер або блендер.
- В яєчну масу вливається близько 150 мл. води, всипається борошно, просеянная з розпушувачем, і інгредієнти знову гарненько збиваються.
- Залишилося влити в тісто олію і решту воду, а потім перемішати його.
- Для першого млинця сковорода гарненько змащується олією.
- Якщо господиня все зробила правильно і ретельно збила інгредієнти тесту, то частування вийде ніжним і з дірочками.
Щоб млинці після остигання не вкрилися сухий скоринкою, відразу після смаження їх потрібно промащувати вершковим маслом і укладати в глибоку ємність під кришку.