Рецепт приготування з курячим м’ясом
Куряче м’ясо вважається дієтичним і є дуже популярним м’ясних складовими в багатьох стравах:
- цибуля 2 шт;
- куряче філе 1-2 шт;
- чорний перчик;
- лаврушка;
- сіль;
- масло;
- порція готових млинчиків.
Млинці можна підготувати за раніше описаним методом.
А ось курячу начинку робимо так:
- Першим ділом потрібно відварити курку. Опускаємо промите філе в холодну воду, злегка підсолюємо (на 1 філе ⅔ ст. л. солі). Додаємо перчик в горошок і лаврушку для додання пряного запаху.
- Цибулину нарізати якомога дрібніше і обсмажити на розпеченій сковорідці, залитої олією. Коли цибуля стане злегка золотистим, додати пару кубиків вершкового масла, щоб начинка вийшла соковитіше.
- Поки масло топиться, нарізаємо тонше остигле філе і обсмажуємо кілька хвилин.
Начинка готова. Млинці з курячої начинкою добре поєднуються зі сметаною.