Млинці з м’ясом – 7 рецептів млинців, фаршированих м’ясом

Рецепт приготування з курячим м’ясом

Куряче м’ясо вважається дієтичним і є дуже популярним м’ясних складовими в багатьох стравах:

  • цибуля 2 шт;
  • куряче філе 1-2 шт;
  • чорний перчик;
  • лаврушка;
  • сіль;
  • масло;
  • порція готових млинчиків.

Млинці можна підготувати за раніше описаним методом.

А ось курячу начинку робимо так:

  • Першим ділом потрібно відварити курку. Опускаємо промите філе в холодну воду, злегка підсолюємо (на 1 філе ⅔ ст. л. солі). Додаємо перчик в горошок і лаврушку для додання пряного запаху.
  • Цибулину нарізати якомога дрібніше і обсмажити на розпеченій сковорідці, залитої олією. Коли цибуля стане злегка золотистим, додати пару кубиків вершкового масла, щоб начинка вийшла соковитіше.
  • Поки масло топиться, нарізаємо тонше остигле філе і обсмажуємо кілька хвилин.

Начинка готова. Млинці з курячої начинкою добре поєднуються зі сметаною.

Дивіться також:  Млинці без яєць на молоці – 5 рецептів
Прокрутка до верху