Млинці з м’ясом – 7 рецептів млинців, фаршированих м’ясом

З додаванням капусти

Ще один рецепт начинки для млинців з капустою:

  • 2 морквини;
  • 1 середовищ. цибулинка;
  • 300 г капусти;
  • 700 гр свинячого фаршу;
  • 2 ст л кисло-солодкого соусу;
  • сіль і прянощі.

Спочатку готуємо просту зажарку — цибулю дрібно нарізаємо четвертинками, моркву можна натерти. Тушкувати 5-7 хвилин. Тим часом нашаткувати капусту і можна викладати разом з фаршем, соусом і прянощами. Не забуваємо трішки підсолити. Тушкуємо до тих пір, поки капуста не розм’якшиться повністю, а фарш не дійде до готовності.

Дивіться також:  Заварні млинці на молоці і на окропі – 8 рецептів
Прокрутка до верху