Начинка для пиріжків – 10 дуже смачних рецептів начинок для пиріжків з дріжджового тіста

Начинка для пиріжків із рисом

Начинка для пиріжків з рисом – це дуже ситна та смачна кулінарна ідея. З такою начинкою пиріжки можна сміливо подавати до обіду або вечері. Беріть на замітку наш рецепт із покроковими фото. З ним приготувати таку рисову начинку буде дуже просто.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Рис – 1 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

  1. Дістаємо потрібні продукти для виготовлення апетитної начинки. Вимірюємо необхідну кількість рису.
  2. Промиваємо рис та варимо його близько 10 хвилин, до повної готовності варити не потрібно. Далі продукт вивантажуємо на сито.
  3. Відварюємо яйця до готовності. Процес триватиме приблизно 10 хвилин.
  4. Очищаємо варені яйця та подрібнюємо їх ножем.
  5. З’єднуємо напівготовий рис із яєчними кубиками. Посипаємо продукти сіллю.
  6. Добре перемішуємо масу для начинки.
  7. Начинка для пиріжків із рисом готова. Починайте подальші приготування!
Дивіться також:  Хачапурі на кефірі - 10 швидких рецептів приготування хачапурі на сковороді в домашніх умовах