Начинка для пиріжків із рисом
Начинка для пиріжків з рисом – це дуже ситна та смачна кулінарна ідея. З такою начинкою пиріжки можна сміливо подавати до обіду або вечері. Беріть на замітку наш рецепт із покроковими фото. З ним приготувати таку рисову начинку буде дуже просто.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Рис – 1 ст.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – 0,5 ч.л.
Процес приготування:
- Дістаємо потрібні продукти для виготовлення апетитної начинки. Вимірюємо необхідну кількість рису.
- Промиваємо рис та варимо його близько 10 хвилин, до повної готовності варити не потрібно. Далі продукт вивантажуємо на сито.
- Відварюємо яйця до готовності. Процес триватиме приблизно 10 хвилин.
- Очищаємо варені яйця та подрібнюємо їх ножем.
- З’єднуємо напівготовий рис із яєчними кубиками. Посипаємо продукти сіллю.
- Добре перемішуємо масу для начинки.
- Начинка для пиріжків із рисом готова. Починайте подальші приготування!