Рецепт приготування крему для торта
Сметанний крем для торта
Крему зі сметани займають почесне місце в домашній кухні і ми пропонуємо вам такий варіант сметанного крему для торта. Він добре просочує коржі, за невеликий час проникаючи в них. Такий крем надає торту ніжності і соковитості. Розрізняються рецепти в основному різноманітними добавками, які додаються в крем. Дуже смачні є крему з додаванням згущеного молока, сиру, шоколаду, вершків, меду, фруктів і т. д.
Сметанний крем використовується для приготування популярного торта «Медовик». Розглянемо варіанти смачних і корисних (без штучних барвників) кремів для тортиків.
Сметанний крем для торта з додаванням згущеного молока
Склад продуктів для приготування крему:
- 1. Півсклянки подрібнених волоських горіхів.
- 2. Один стакан охолодженої сметани.
- 3. Одна пачка вершкового масла.
- 4. Половина банки згущеного молока.
- 5. Трохи ваніліну.
Приготування сметанного крему для торта
Для початку потрібно розм’якшити масло, горіхи подрібнити і обсмажити. Потім до цих компонентів додається згущене молоко. Масу потрібно збити до однорідної консистенції. У суміш додається сметана, ваніль і триває збивання.
Готовий сметанний крем використовують для промазування коржов торта. Також його можна використовувати в якості начинки до заварним тістечком, эклерам, трубочках або кошиках з різного тіста.