Найсмачніші рецепти кремів для торта

Рецепт крему для торта на основі желатину

Склад продуктів:

  • 1. ½ Півсклянки молока.
  • 2. П’ять столових ложок цукрової пудри.
  • 3. ½ Столової ложки желатину.
  • 4. 1 склянку охолодженої 30% сметани.
  • 5. Трохи ваніліну.

 

Приготування крему для торта на основі желатину:
Желатин в невеликій мисці розбавляємо з молоком, перемішуємо. Він повинен настоятися якийсь час (вказано на упаковці). Далі желатин знову перемішується. Після чого посудину з ним потрібно поставити на вогонь. Вміст потрібно постійно перемішувати. Суміш довести до кипіння, але не давати їй кипіти. Знімаємо з вогню і чекаємо, щоб вона охолола. В іншій посудині збивається сметана масло з цукровою пудрою. Далі розчинений желатин потихеньку вводиться в отриману суміш, постійно перемішуючи з допомогою віночка або міксера. Крем повинен настоятися в холодильнику протягом кількох годин.
Такий крем виходить досить густим, рівно розподіляється на коржах. До нього прекрасним доповненням можуть стати свіжі або консервовані фрукти. За рахунок желатину і сметани він може стати чудовою прикрасою різних десертів.♥

Дивіться також:  Як приготувати насипний яблучний пиріг
Прокрутка до верху