Рецепт крему для торта на основі желатину
Склад продуктів:
- 1. ½ Півсклянки молока.
- 2. П’ять столових ложок цукрової пудри.
- 3. ½ Столової ложки желатину.
- 4. 1 склянку охолодженої 30% сметани.
- 5. Трохи ваніліну.
Приготування крему для торта на основі желатину:
Желатин в невеликій мисці розбавляємо з молоком, перемішуємо. Він повинен настоятися якийсь час (вказано на упаковці). Далі желатин знову перемішується. Після чого посудину з ним потрібно поставити на вогонь. Вміст потрібно постійно перемішувати. Суміш довести до кипіння, але не давати їй кипіти. Знімаємо з вогню і чекаємо, щоб вона охолола. В іншій посудині збивається сметана масло з цукровою пудрою. Далі розчинений желатин потихеньку вводиться в отриману суміш, постійно перемішуючи з допомогою віночка або міксера. Крем повинен настоятися в холодильнику протягом кількох годин.
Такий крем виходить досить густим, рівно розподіляється на коржах. До нього прекрасним доповненням можуть стати свіжі або консервовані фрукти. За рахунок желатину і сметани він може стати чудовою прикрасою різних десертів.♥